Rulouri de curcan

de ANCA in Curcan, 12 Ian 2010 | 10797 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de curcan
  • ciuperci
  • cascaval
  • praz/ceapa
  • ardei gras
  • cimbru
  • patrunjel
  • condimente pentru curcan
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de curcan:

Pieptul de curcan se portioneaza si se bate ca pentru snitel.

Fiecare bucata am presarat-o cu condimente pentru curcan si le-am lasat de-o parte pana am preparat umplutura: am pus in robotul de bucatarie ciupercile proaspete, prazul, ardeiul gras, verdeata si cascavalul si le-am maruntit bine, am adaugat cimbru, sare si piper, dupa gust. Cantitatile se stabilesc in functie de cata carne aveti si dupa gust, de aceea nu le scriu...

Am intins compozitia pe bucatile de carne, am rulat si am fixat cu scobitori (sau se leaga cu sfoara) sa nu se desfaca. Apoi le-am asezat intr-un vas yena uns cu unt, am adaugat apa si de-asupra fiecarui rulou am pus un cubulet de unt. Am acoperit vasl cu folie de aluminiu, si am pus in cuptorul incins pt circa 30 minute, dupa care am indepartat folia si am mai lasat in cuptor sa se rumeneasca putin de-asupra.

Garnitura: cuscus si pepene murat.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

nadina73 1

30.03.2010, 02:47

grozav de bun

ANCA 1

30.03.2010, 21:30

asa e

nadina73 1

13.05.2010, 02:00

super felicitari arata foarte bine 5 furculite

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata calda de curcan si ardei copti